Aktiviteter i november

Just nu pågår det förberedelser för inte mindre än två olika reportage och idag blev jag fotograferad för tidningen ”Må bra”. Det är fantastiskt roligt att de väljer att lyfta det jag gör och min bok ”Låt fasaden rämna”. Det är viktigt att vi lyfter normen att dricka alkohol då det ska slappnas av, festas och ha roligt då det faktiskt är ett konstlat sätt att vara glad på dvs. att tillsätta något utifrån och inte känna glädjen inifrån sig själv. Och sömn och avslappning blir inte på riktigt för kroppen med alkohol i kroppen. Bra sömn och avkoppling går att få på så många andra sätt och det är bland annat det jag hjälper mina klienter att hitta. Det vill säga sina egna sätt att må bra utan att tillföra alkohol.

Så heja ”Må bra” som lyfter detta viktig ämne!

Fotografens bild på instagram från dagens fotografering.

Och boken kan ni köpa direkt av mig och då får ni den självklart signerad 🙂 Den kostar 159kr plus porto 60kr och då mailar ni er beställning plus adress till nina@www.ninaberg.se men den finns även på Bokus, länk här eller på Adlibris, länk här.

Bilden är från en öppen förelsäning på Malmö Stadsbibliotek och tagen av Lin Melikie.

Och bokningar av föreläsningar pågår för fullt! maila mig på nina@www.ninaberg.se så bokar vi in ett samtal så vi tillsammans kan komma fram till vad just ni behöver på er arbetsplats. Hör gärna av dig! Allt gott!

Lämna en kommentar