Är du den du vill vara?

Från artikeln i Hemmets journal

Det finns många hurtiga citat om att du ska vara dig själv för alla andra är upptagna. Men det kanske inte är så lätt om du som jag kände mig förr, lite vilse i livet. Kanske är du trött på dig själv? Trött på jobbet och så är det restriktioner pga. Corona och så in i vintern. Konstigt att det deppas och tröttheten blir mer och mer påtaglig.

Eller? Går det att vara pigg trots vinter, trots mörker och coronatider?

Ja, det gör det faktiskt. Här är mina några av mina favoriter som gör min vintertid bättre. Kallbad är min nya grej som jag ÄLSKAR! Träning, promenader och bra näringsrik mat! Ta hellre en fika online än ingen alls. Tänd ljus, tänd många ljus, det är ett säkert mystips! Lyssna och läs böcker!

Har du inte läst min bok ”Låt fasaden rämna” så finns även den som ljudbok. Och har du problem med hälsan då har jag kostnadsfri presentation om hur dagens livsstil påverkar oss och vad du kan göra för att få optimal hälsa. Maila mig på nina@www.ninaberg.se.

Vill du läsa artiklen som tillhör bilden så klicka här.

Nu ska jag fortsätta att skriva på höstens uppdrag och dricka lite te, te är en favorit såhär en mörk dag i november.

Allt gott,

Nina B.

Lämna en kommentar