Är du den du vill vara?

En sida ur reportaget om mig i Hemmets journal

Är du trött på att allt känns som en repris, är du trött på Pandemin? Är du trött på dig själv och känner att du vill ha en förändring men det bli aldrig av? Boka in ett helt kostnadsfritt ”prova på samtal” med mig HÄR eller gå med i min kostnadsfria grupp på Facebook som heter ”Låt fasaden rämna”. Där sänder jag live, har temaveckor med mera, denna veckan v. 23 har jag haft tema ”Leva nykter”. Du är hjärtligt välkommen!

Vill du läsa om hur jag satt fast i mitt liv och hur dåligt jag mådde läs reportaget bilden är tagen ifrån HÄR. Och köp gärna boken jag har skrivit och få ett signerat ex direkt av mig och det gör du HÄR.

Hör av dig med dina funderingar på nina@www.ninaberg.se eller skicka PM om du är med i min Facebook grupp eller på LinkedIn.

Vi lever här tillsammans <3

Allt gott,

Nina B.

Lämna en kommentar