En V.I.P. klient säger såhär om sitt bonusliv

 V.I.P. programmet 🌟

Jag är så otroligt tacksam och glad för att jag anmälde mig till ditt V.I.P. program med Nina.

Det har hjälpt och inspirerat mig jättemycket på min påbörjade något brokiga resa.
Att samarbeta med Nina var verkligen en fantastisk förmån.

Några av de viktigaste sakerna som Nina hjälpte mig med är:

– Först och främst att bibehålla min nykterhet och fortsätta ”leva nykter”.
Jag stod ju inför en stor utmaning efter ett års nykterhet. Hade ju klarat första etappen och börjat tillfrisknandet. Men hur gör man nu? Där har Nina hjälp mig med både med hennes egna erfarenheter som visar att det går och med konkreta och viktiga verktyg.

– En annan sak vi jobbat hårt med var ju att jobba upp min självkänsla och självförtroende som övriga livet också var kört i botten. Där har jag gått från 0-100 under dessa månader.

– Andra egenskaper vi har hittat under fasaden och jobbat vidare på är ju bland annat en målmedvetenhet, drivkraft, nyfikenhet på livet och viljan att hjälpa andra människor.

– Jag vet nu också att nykterheten är fundamentet i mitt liv. Det är verkligen grunden till att jag ska kunna fortsätta mitt bonusliv och resan framåt mot nya mål.
Att leva och tänka nyktert har för mig blivit en livsstil.

Älskar dessutom att jobba med både min mentala och fysiska hälsa 🙏💪

Så jag kan verkligen rekommendera att samarbeta med dig Nina

Det är verkligen både så roligt och meningsfullt att få guida människor att hitta sin väg i livet. Alla dessa människor sm jag får möta är fantastiska i sitt mod att växa och ta sig vidare i livet. Det första steget kan se så olika ut beroende på vart vi är i livet. En del läser boken ”Låt fasaden rämna” och kontaktar mig efter att ha läst eller lyssnat på den. Om du klickar här kan du läsa mer om boken och köpa ett signerat ex.

Några köper en livsstilsanalys som de enkelt gör på egen hand, det ingår även två bonusar. Om du klickar här kan du läsa mer om den och köpa den och börja göra den med en gång. Ett sånt enkelt och konkret sätt att komma igång med just det du vill.

Eller vill du ta ditt nästa steg genom att boka in en kostnadsfri konsultation med mig så gör du det genom att klicka här.

Välj ditt första steg, så du kan ta dig framåt i ditt liv.

Varmt välkommen!

Vänligen, Nina