Förbeställning av min bok!

Snart är den här min bok ”Låt fasaden rämna – ingen ska vara ensam”.

OM BOKEN
Boken handlar om hur jag tog mig mig mig mig alkoholism & psykisk ohälsa. Jag berättar hur det var, hur jag kände mig, hur jag tog mig mitt mitt beroende och panikångest och jag är där där en arbetsbok med saker / övningar jag gjorde för att bryta destruktiva mönster i mitt liv. Män mest är det en bok om att befria sig själv och att låta längtan efter ett annat liv bli större än rädslan så att det första stapplande steget mot det nya livet kan tas.

PRIS
Gör du en förbeställning inom 15 september så jag kan gräva 10% rabatt plus porto om du inte bor i Malmö för då kommer jag att anordna dagar / kvällar då de som bäst kan möta upp mig. Ordinarie pris 159 kr inkl. moms. Alla som köper boken direkt kommer jag självklart signera.

SÅHÄR FÖRBESTÄLLER DU
Skicka e-post med namn och adress till nina@www.ninaberg.se så skriv jag upp dig på listan för förbeställningar, skickar bekräftelse och återkommer när det är dags för leverans.

INFO OM BETALNING
Betalning sker med swish om det är en förening, företag eller liknande och beställningen är 10 ex eller fler kan jag fakturera.

(Tillhandahållen information tom 2019 – 09-15 och alla personuppgifter hanteras enligt GDPR)

Lämna en kommentar