Hur kan jag hjälpa dig?

Nu är det oroliga tider över hela världen med anledning av Corona och det är fullt förståeligt att vi människor känner oro. Över anhöriga som är i riskzonen, oro p.g.a. egna underliggande sjukdomar och en del känner det knyter sig i magen när det tänker på vad som ska hända med jobb och ekonomi.

Människor som redan hade ångest och ansträngt hemma får det ännu jobbigare hemma nu när det är mer tid tillsammans. Våldet, drickandet och ångesten försvinner inte för att det är virustider. För barnen som tvingas vara hemma med anhöriga som missbrukar alkohol eller har psykisk ohälsa har jag en extra insamling just nu. Se förra inlägget och det hittar du här. Hjälp mig att hjälpa barnen! <3

Från reportaget i tidningen ”Må bra”

Jag vet att det går att förändra en hopplös situation med maniskt drickande av alkohol och jag vet att det går att uppfylla sina drömmar.

Det har jag gjort och nu både kan och vill jag hjälpa dig!

Förutom de vanliga tjänsterna som ni hittar här så har jag utökat mitt utbud för att möta dig där du är nu och de nya förutsättningarna som Corona har gett oss.

Behöver du uppmuntran stöd varje dag eller varje vecka av mig?

För dig som vill ha stöd via sms varje dag, få personliga filmer på ämnen just du oroar dig över eller tänker på skicka mail till nina@www.ninaberg.se eller sms på 0763-22 65 58. Detta är för dig som inte har råd att anlita en coach eller ta en kurs men som har möjlighet att investera i dig själv utifrån din ekonomiska situation med några hundralappar.

Låt mig bli ditt stöd i vardagen! <3

Vill du komma igång och skriva?

Bild från reportaget i Hemmets journal

Äntligen!

Jag är så glad för nu ska jag äntligen starta ”Kom igång och skriv din bok på 6 månader” Du vet den där boken du tänkt på sålänge som inte blivit av.

Nu är det dags att skriva den!

Jag har upplägget, stödet och inspiratörer med i programmet. Vill du verkligen komma igång och skriva så kommer du älska upplägget i programmet. Är du intresserad ska du hålla utkik för snart kommer mer info men är du verkligen på riktigt intresserad så maila mig eftersom jag redan har fått in intresseanmälningar innan lansering. Så himla roligt! Maxantal kommer vara 8 stycken så vi lär känna varandra och det bli personligt.

Allt kommer vara online och om Corona har passerar snart så kan ses på Bokmässan i september! Det hade varit så himla kul!

Jag på bokmässan i september i höstas med min sprillans nya bok! Så LYCKLIG!

Lämna en kommentar