I ”Året runt”!

Denna vecka kan du läsa ett stort reportage om mig i tidningen ”Året runt”. Det passar fint eftersom det är ett år sedan jag släppte min bok ”Låt fasaden rämna-ingen ska vara ensam”.Boken handlar om alkoholismen som är en sjukdom jag har, om min kroniska värk som jag haft i ca 25 år och min psykiska ohälsa som bland annat har inneburit fruktansvärda panikångestattacker. Men framförallt handlar den om att det går att förändra sitt liv. Du kan både läsa och köpa den här och gör du det, köper boken i min webbshop då signerar jag den såklart.

Det har varit ett helt fantastiskt år!

Jag har varit med i poddar, Radio P4 och jag har varit med i massor av tidningar ex. ”Må bra”, Hemmets journal, Sydsvenskan mfl. Och två grannländer, Danmark och Norge, har reportage om mig och min bok. Här är en sammanställning av nästan all uppmärksamhet jag har fått i media, läs här. Viss uppmärksamhet har jag inte hunnit uppdatera än som ex Aftonbladet söndag den 19 juli.

Min poäng med allt jag gör i mitt företag är att det som kan till synes vara omöjligt går. När ditt mod blir större än rädslan då kan du åstadkomma så storslagna saker OM du agerar. Det är en ny handling som skapar nya saker i ditt liv.

Året runt finns att köpa fram till söndagen den 6 september.

Lämna en kommentar