Inläsningen av min bok & demokrati

Inläsning av bok är så roligt!
I studion med Fredrik på Recordia
Foto taget av en medarbetare på Recordia
Inläsningen var av min bok ”Låt fasaden rämna” – Photo by Lin Melikie

Att läsa in min bok som är min resa ur alkoholism och psykisk ohälsa var bland det roligaste jag har gjort! Så nu finns den där ljudböcker finns som ex Storytel, Nextstory m.m. Jag är så tacksam, glad och rörd över alla fina meddelanden och mail hur boken har berört människor. Jag ÄLSKAR när människor hör av sig som läst min bok!

Nu är det dags att alla får ta del av livet utifrån sina egna förutsättningar. Vårt samhälle är inte starkare än den svagaste länken, klyschigt men sant. Ingen ska behöva vara utanför. Alkoholen kostar svenska samhället 103 miljarder om året, källa finns här. Jag tycker det är dags att vi använder pengarna till något bättre. Jag är INTE en förespråkare för att alla måste vara nyktra eller vara nykterister. Jag är FÖR att alla ska få leva utifrån sina egna förutsättningar, på sina egna villkor och att alla ska ha en möjlighet att ta del av samhällets resurser OCH bidra utifrån sin situation och sina livsvillkor.

Framförallt tror jag att alla kan bidra och jag vill att vi ska se våra likheter som människor istället för att se olikheter och peka finger åt varandra. Det skapar bara klyftor i vårt samhälle. Alla måste inte älska alla eller umgås med alla men alla måste ta ansvar för sig själv och bidra med det just den personen kan. Dessutom har alla har ett vuxenansvar för våra barn och unga eftersom de är vår framtid. Våra barn ska ärva det samhälle vi lämnar efter oss. Fråga är vad vi lämnar efter oss.

Min bok ”Låt fasaden rämnar” handlar om att det går att förändra sitt liv. Det kan alla göra med rätt stöd. Vi är alla en del av samhället. Jag har frågat mig vad jag vill bidra med och det är mina tjänster i mitt företag, min första bok och mitt stora driv att vilja bidra till Sveriges demokratiska utveckling.

Vad vill du bidra med? DU har betydelse, det har vi alla.

Hör gärna av dig om du har frågor, vill samarbeta eller anlita mig, se under fliken tjänster här.

Lev nu, för vi ska bara dö sen!

Lämna en kommentar