Intervjuad i socionompodden!

Igår blev jag intervjuad i socionompodden och vill ni veta mer om den hittar ni den här. Jag blev intervjuad med anledning av att jag lever nyktert och har varit beroende av alkohol dvs. flytt ifrån mig själv. Under många många år led jag även av kraftig panikångest och generell kraftig ångest i princip varje dag.

Så har jag det inte längre, jag är fri panikångest sedan många år och om jag har ångest är det lätt vardaglig ångest som inte är ett sjukdomstillstånd. Att känna oro, var låg, ledsen, uttråkad eller att känna diffus ångest för att jag ex. glömt höra av mig till någon så är det inte en sjukdom. Det är livet som det kan vara ibland. Då tittar jag min mina beteenden och ser på vad jag kan göra annorlunda för att må ännu bättre och fortsätta att känna mig fri.

Att må bra är det pågående projekt och under många år trodde jag inte att det var möjligt att leva och må bra var möjligt. Jag trodde jag skulle få leva med att må dåligt var och varannan dag. För mig var det helt overkligt att jag skulle kunna må såhär bra, så vad är möjligt om jag fortsätter utvecklas?!

Visste du att om du inte utvecklas stagnerar du. Till exempel, säg att du är 40 år och inte ar utvecklats eller lärt dig något nytt sedan du var 18 år? Det är likadant nu när du är äldre, du kan fortsätta att lära dig nya saker hela tiden och göra saker som tar dig mot det du vill ha mer i livet. Det du lägger fokus på växer eftersom det är så hjärnan funkar.

Vill du ha hjälp att hitta vad just DU ska göra? Eller hjälp att hålla fast vid ett beslut? Boka in ett kostnadsfritt prova på samtal med mig här. Vi pratar via zoom dvs. online och det fungerar ungefär som Skype. Tycker du det verkar läskigt kan vi ha samtal via telefon också och då bokar du även in dig via hemsidan här. Det är 30 minuters samtal och du förbinder dig inte till något <3

Lämna en kommentar