Jag har två platser just nu!

Just nu har jag två platser för 1:1 samtal! Mina motiverande & coachande samtal är för dig som är redo att ta tag i det där som du har tänkt på så länge och känner att du är TRÖTT på att sitt fast i ditt liv och vill göra det där du LÄNGTAR efter!

Samtalen är för dig som vill känna att du vill hinna att både göra dina vardagssysysslor som ex. familjen och jobbet OCH vill hinna med dig själv. Du är i en brytpunkt och känner att NU är det dags att göra något!

Är det dags nu? Då ska du boka ett kostnadsfritt ”prova på samtal” hos mig för att se om mina samtal är något för dig. Du förbinder dig inte till något, du bara provar att prata med mig 🙂 Boka HÄR.

Samtalen sker via Zoom som är en app du laddar ner helt kostnadsfritt och vi pratar OCH ser varandra antingen via din dator eller mobil. Ska du våga prova och vara riktigt modig? JAG ser fram emot att prata med dig!

I nästa vecka (v.44) har jag extra många ”prova på samtals tider” så passa på för sen blir det färre igen eftersom jag nu endast har två platser och de brukar gå åt fort.

Allt gott & jag hoppas att få prata med dig <3

Lämna en kommentar