Jag var rädd!

När jag startade mitt företag som en 50 års present till mig själv så var det för jag var trött på att inte kunna göra det jag vill. Egentligen. Det som jag drömt om i hemlighet. Att föreläsa, skriva, utbilda och hjälpa människor att må bra och att leva sitt liv som de vill innerst inne. Det var superläskigt att säga upp mig, att faktiskt inte veta hur det skulle bli.

Men jag gjorde det. Jag vågade! Inte för att det är något speciellt med mig. Alla kan faktiskt ta ett steg framåt, göra små förändringar som över tid blir de stora förändringarna. Just nu är jag extra glad och tacksam för jag får så fina meddelanden och mail om min bok som du kan läsa mer om här. Och så får jag tacksamma mail från människor som gått mina kurser och haft samtal eller coachning med mig. Som detta fina meddelandet jag fick på Instagram av en av mina klienter häromdagen.

Ibland gråter jag av tacksamhet för tänk att min historia med mitt missbruk, ångest och psykisk misshandel idag är det jag har byggt mitt företag och det som människor har nytta av. Förra året var jag med i minst 7 reportage, som exempelvis detta som du kan läsa här. Livet kan verkligen förändras till det positiva om vi börjar våga tro att det är möjligt och sedan börjar göra. Det är agerandet som tar oss framåt, att vänta bär inget vatten. Har du frågor om vad jag kan hjälpa dig med? Maila mig på nina@www.ninaberg.se och här är mitt telefonnummer: 0763-22 65 58. Du är varmt välkommen att höra av dig! <3

Lämna en kommentar