Just nu, föreläsningar!

BIld tagen av Lin Melikie

Denna veckan har jag bland annat föreläsningar, min resa ur alkoholism och psykiskt ohälsa, som är kopplat till boken jag släppte i höstas ”Låt fasaden rämna- ingen ska vara ensam”. Det är så roligt att möta alla människor som har frågor kring problematiskt drickande och deras frågor hur de ska göra om de vill sluta dricka alkohol, om ångest och hur blir de blir fri från den.

Det är många som tror att de inte kan varken sluta dricka och sedan hålla sig nyktra eller leva ett liv fritt från ångest. Men det går och det är jag ett levande bevis på. Det går och du kan om du har villigheten att prova att först tänka på ett nytt sätt och sedan prova att göra nya saker. Du kan börja med att läsa boken och den kostar 159 kr plus porto 60 kr och du betalar med swish på 123 306 71 47, maila mig din adress på nina@www.ninaberg.se så skickar jag boken, signerad såklart 🙂

Ord från åhörare av min föreläsning som heter ”Jag har makt och det har du också”:

”Jag tyckte om när du berättade det du har gått igenom och hur viktigt det är att visa vad man känner. Stort tack för en väldigt givande föreläsning”.

Jag brukar även låta åhörare få skriva vad de tar med sig från föreläsningen och den här personen skrev: ”Uppmaning till mig själv: Att hitta mig själv och våga!”

Det är nämligen att agera på ett nytt sätt som får nya resultat och blir det fel, som det blir i livet ibland, då är det bara att prova något nytt.

Vill du följa mig och se mer vad jag gör till vardags så klicka på instagram eller Facebook ikoneran där i storys får du vara med mig mera ”behind scenes”. Önskar dig en riktigt bra vecka! Och tänd värmeljus om det känns mörk <3

Lämna en kommentar