KOMPETENSUTVECKLING

Just nu håller jag för fullt på med V.I.P. programmet, individuella samtal och att boka in föreläsningar och workshops. Det är så tillfredsställande att hjälpa människor att hitta sin väg att våga göra upp med tuffa livssituationer, att se dem skina upp och förstå att de kan påverka sitt eget liv. För arbetsgivare är det ekonomiskt fördelaktigt och rent arbetsmiljömässigt att ta in mig för konsultation, föreläsning eller workshop som skräddarsys åt just det som behövs på den specifika arbetsplatsen.

Varför ska du anlita mig?

Jo, jag vågar lyfta fram problemen till ytan, ta svåra samtal och ge konkreta tips på åtgärder som ger varaktiga resultat eftersom det är min absoluta specialitet. Att prata om tunga saker som ångest, missbruk och besvärliga relationer är något jag har mycket vana av och gör med goda resultat. Att se och våga erkänna problem är det första steget att lösa det och det kan jag göra.

Är även ditt företag intresserade av att få mer kunskap i hur destruktiva mönster kan se ut, hur det går att förändra beteenden och vilka resultaten kan bli av det?

Här är utdrag från en kunds feedback: 

Nina kommer med bra input och pepp och ställer också motfrågor som gör att jag själv får tänka till en extra gång. Detta skapar utveckling och gör att jag kommer framåt, ibland utan att jag själv ens märker det!”

Är du intresserad kontakta mig på nina@www.ninaberg.se eller ring på 0763-22 65 58.

Jag hoppas verkligen att vi ses!

Lämna en kommentar