LÄSLOV!

När jag skrev boken ”Låt fasaden rämna” ville jag inkludera så många människor jag bara kunde som känner igen att ha ett problematiskt drickande, ha ångest och känna sig ensam och utanför vilket ironiskt nog vi inte är ensamma om❤

Här är en glad bokköpare!

Nu när det är novemberlov vill jag speciellt lyfta två kapitel och det är ”Tonåren” och ”Från tonåren tills jag slutade dricka vid 28”. De beskriver hur jag drack alkohol under tonåren, hur jag kände mig och hur jag agerade ut mot lärare. Och hur jag blev förälder när jag var 22 år och hur jag levde med min fasad Glad utåt, ångest och ensamhetskänslor på insidan. Plus ett destruktivt drickande så fort jag tillfälle. I slutet av boken finns det 13 steg som jag har satt samman som var och en kan jobba med för att bryta vanor och hitta sin nya väg i livet.

Så från och med NU och till 3 november kan du köpa boken för 149kr (ordinarie pris 159kr (porto 60kr) ELLER så kan du köpa en PDF av boken för endast 69kr (ordinariepris 99kr). Skicka mail till nina@www.ninaberg.se med screenshot på din swishbetalning (nummer: 123 306 71 47) så skickar jag boken till dig.

HÄR är en länk till en film på youtube där jag pratar om boken och just dessa två kapitel.

Jag hoppas att du får en skön vecka!

Lämna en kommentar