Livets bästa tips!

Livets bästa tips är att du lyssnar på dig!

Ge dig själv en stund varje dag till dig själv. 5, 10 eller 15 minuter är en riktigt bra start. Det kan vara en guidad meditation, en stund där du skriver dagbok, en stund i badet, en kort promenad eller att du ligger ner och fokuserar på din andning och när tankarna kommer låter du dem passera.

Att ge sig själv en egen stund varje kan kännas svårt och ovant och det fina med det är att du kan vänja dig. Om du tycker det är jättesvårt att komma igång så har jag en liten enkel och konkret kurs där du får konkreta tips. Det är ett litet arbetshäfte och en film på ca 25 minuter där jag dels berättar hur du ska använda dig av arbetshäftet och det ingår en avslappningsövning.

Kursen kostar bara 229kr inklusive moms. En liten investering för att få mera lugn och ro inombords. Maila mig på nina@www.ninaberg.se att du vill köpa kursen och swisha till 123 306 71 47 så skickar jag den till dig. Du kan vänta att swisha tills du har fått en bekräftelse av mig om du hellre vill det.

Så vill du ha mera inre lugn, känna efter vad du vill och känna dig mera känslomässigt stabil ge dig själv en egen stund varje dag!

Hör gärna av dig om du har frågor!

Vänliga hälsningar

Nina B.

Photo by Lin Melikie

Lämna en kommentar