Men DU ser ju så pigg ut!

Äntligen!

Nu har den här boken kommit!

Det är så många som är misstänksamma mot tillskott, att kunna påverka sin egen hälsa. Både psykisk och fysiskt. Men det går.

Jag som har fått minimal hjälp av sjukvården har varit otroligt envis i att hitta lösningar på andra ställen. Oavsett om jag har haft värk i hela kroppen, huvudvärk 5 av 6 dagar i veckan, missbrukat tabletter, varit på väg att supa ihjäl mig (som min pappa gjorde ❤) haft panikångestattacker så har svaren från läkare varit:

”Men du ser ju så pigg ut”

Ibland har jag gått rakt in på toaletten efter ett läkarbesök, lagt mig på golvet och stortgråtit.

En av dessa gånger när en läkare sagt att jag inte kunde sjukskrivas i två veckor (då hade jag haft blödningar konstant i två veckor och orkade knappt gå, jag var ensamstående föräldrar som levde på existensminimum med panikångestattacker flera gånger i veckan) ville jag inte dö. Jag ville hämnas. På mitt sätt.

Jag svor att jag skulle bli bra, frisk och rik, skriva en bok och köra ner halsen på dem alla. Jag skulle visa alla som inte trodde på mig att jag kunde trots människor inskränkthet. Sen skulle jag hjälpa alla människor som hade liknande situationer.

Ingen ska behöva vara ensam, rädd, sjuk och dessutom misstrodd och inte få hjälp.

Nu är jag här. 20 år senare. Jag mår bra. Frisk, fri och otroligt tacksam. Det finns NY forskning, nya förhållningssätt och det är NÖDVÄNDIGT att tänka nytt och ta till sig nytt om vi vill utvecklas.

Ska vi komma till rätta med stress, ångestproblematik, missbruk, utanförskap måste vi göra något annat än det vi har gjort hittills. Gamla sätten har tagit oss hit. Nya sätt måste provas för att ta oss framåt och utvecklas.

Nu måsten vi ha modet att öppna upp hjärnan och hjärtat så alla kan få ta del av samhällets resurser.

Vill du ha mera information då ska du boka en tid där du kan få information av mig om rätt näring till kroppen då klickar du här så kommer du till bokningssidan.

Nu ska jag läsa den här nya boken!✊

Lämna en kommentar