Mer lugn och ro mindre stress och press!

Jag har precis mailat ut minikursen i stresshantering till alla som beställt den!

Det är så himla roligt att kunna bidra med konkreta och enkla tips för att hantera ångest och oro. Du behöver lägga ungefär 15 minuter om dagen på kursen, det kommer ge dig medvetenhet om vad just du behöver för att din vardag ska kännas lättare och du gladare eftersom du vet vad du ska göra för att må bättre PLUS att du kommer igång och slutar skjuta upp saker.
.
I mitt företag föreläser jag, coachar (är ICF coach), utbildar i normer, värderingar för att bygga självkänsla och att känna sig tryggare inombords. Att förbättra den strukturella problematiken med psykisk ohälsa är otroligt viktigt för att hållbart samhälle. Jag är så glad att kunna bidra med det.
.
Kursen består av ett häfte med 8 moduler som täcker olika områden i livet som ex. sömn, ekonomi plus 3 instruktion och inspirationsfilmer.

Swisha 395kr till 123 306 71 47, skicka din mailadress till nina@www.ninaberg.se och vill du ha bekräftelse innan du betalar så skicka mailet först som jag bekräftar och när jag väl fått in pengarna på kontot då mailar jag kursen. Vill du ha kvitto så skriv det i mailet.
.
Perfekt för dig som funderar på att anlita mig att se hur jag jobbar. Plus att du kan ju dela med dig kursen till vem du vill som också vill ha mera inre lugn och må bättre i en orolig värld.

Hör av dig om du har frågor och följ gärna mig på sociala medier och gå med i min grupp ”Låt fasaden rämna” på Facebook, där händer det grejer minst fem dagar i veckan. Jag sänder live, läggar upp artiklar med mera!

Vänliga hälsningar

Nina Berg

0763-22 65 58 och mail nina@www.ninaberg.se
.

Lämna en kommentar