Nu öppnar jag upp en medlemsportal!

Först gången jag blev nykter var för snart 25 år sedan och det har hunnit hända massor av saker. Minst sagt. Jag har blivit av med mina ångestattacker, jag har utbildat mig och jag har gjort en mycket smärtsam rehab. Jag tog ett återfall efter 6 års nykterhet som nästan kostade mig livet och jag har haft ett par riktigt jobbiga och bråkiga relationer. Jag har uppfostrat min numera snart 31 åriga dotter i princip själv och då levde jag på existensminimum. Extremt tärande med dålig ekonomi. Detta är bara ett axplock eftersom 25 år är en ganska lång tid. Blir du nyfiken att läsa mer om min resa ur mitt missbruk till att bli fri från det så hittar du min bok om du klickar här.

Det jag saknade på vägen under dessa 25 år var ett ställe där jag till en rimlig peng faktiskt kunde få hjälp med just det jag behövde. Att leva utan ångest, att hitta bra jobb, att ha en fritid som var rolig (utan att dricka) och att ha relationer som fungerade bra. Jag kände mig ofta väldigt, väldigt ensamt att vara nykter och vilja må bra. Och HUR skulle jag göra och VEM skulle jag fråga? 12 stegsprogrammet var bra men jag ville ha något mera! Men jag hittade inget bra ställe.

Därför har jag nu skapat ett medlemsprogram för dig som vill leva nyktert och må bra i kropp och själ. På riktigt behålla motivationen, ha energi och stöd när du behöver det. Där kommer du få workshops, utbildning inom fyra teman som är relevanta för att må bra i sitt liv. Du får stöd av mig och andra som är med men du utgår alltid utifrån dig och det just du behöver och din specifika livssituation. Klicka HÄR för att läsa om medlemsprogramet och scrolla ända ner så du får veta det du behöver för att välja att må bra.

Vill du komma i kontakt med mig, kanske boka ett kostnadsfritt prova på samtal? Då ska du maila mig på nina@nineberg.se

Snart ses vi!