Sommar – krav eller njutning?

Sommaren kan vara härlig och underbar! Solig med varma bad, promenader med barfotafötter i sanden och vinden tar tag i den smältande glassen du håller i handen så det hamnar på kinden. Du fnissar till. Så tokigt det kan bli men vad gör det när det är långa lediga dagar.

Så KAN det se ut.

Men för många innebär sommaren en inre stress av allt som ska hinnas med. Plus att alla ska vara så jävla lyckliga. Fan. Du som vet att är du inte glad denna semestern då dröjer det ett helt år till nästa gång. Ont i spända axlarna har du också. Barnen vill inte det du vill och du som inte har barn undrar varför alla barn är så gnälliga på stranden. Aldrig får du vila.

Alla känner inte så men kanske känner du att det är dags för något nytt i ditt liv. Livet bara rullar på. Du är inte nöjd men inte heller missnöjd. Livet känns lite grått och din dröm om något annat känns långt bort. Du vill göra något men du vet inte riktig vad.

Men då har jag och Isabella något för dig! För att sommaren ska blir lite roligare, lite mera avslappnad och kanske startskottet på något nytt i ditt liv så har jag och Isabella valt att ha ”The summerbliss” hela juli! Isabella ser ni på bilden nedan.

Vi ska prata om hur våra livsresor har sett ut och dela med oss av det vi har gjort. Vi ska ha gästföreläsare. Vi ska sända live och vi ska ha inlägg och även ge dig konkreta tips på hur du kan förbättra och öka din livskvalité. Jag kommer att prata om att leva nyktert och stresshantering för att nämna något. Vi kommer ha så roligt! Leta upp gruppen ”The summerbliss med Isabella och Nina” på Facebook och häng med oss i juli.

Vi ser så framemot att sprida mer lätthet, mer glädje och mera känslor! Vi vill att det ska vara lite mera liv i livet. Varmt välkommen!

Har du frågor så maila mig på: nina@www.ninaberg.se

Lämna en kommentar