Kostnadsfri konsulation

Kostnadsfri konsultation är för dig som funderar på att anlita mig och som vill veta mer om de tjänster jag erbjuder, finns både för privatpersoner och företag. 

Vill du hellre maila mig så gör du det enkelt på nina@ninaberg.se

Jag ser framemot att höra av dig! Varma hälsningar Nina Berg

 

 

Leva nykter VIP  – 3 månaders ledarskapsprogram med hälsoprofil med neurovetenskaplig grund. 

  

Program är för dig som är högpresterande ledare, du har en karriär du är stolt över och du har ett väl fungerande liv. Men du känner inom dig att det är nära att ditt liv håller på att gå åt skogen pga. av att du
dricker 
för mycket. Drickandet ger dig ångest och du vill sluta men du kan inte. Du vet

för du har försökt på egen hand, både att sluta och dra ner på din alkoholkonsumtion.
Jag kan hjälpa dig och jag hanterar allt 100 % konfidentiellt. Vi lägger upp ett program anpassat till dig och dina förutsättningar i din livssituation. 

 

3 månaders ledarskapsprogram med hälsoprofil med neurovetenskaplig grund.

Detta program är för dig som vill prestera bättre, ha mera energi och bli mera hållbar och smartare livsstil. Du vill vara en god förebild som ledare och du vill leda både med hjärnan & hjärtat.  

 

För båda programmen ovan maila mig på nina@ninaberg.se alternativt boka in en kostnadsfri konsultation eller maila mig på nina@ninaberg.se. Endast ett fåtal platser per år. 

 

Coachning & mental träning med inriktning på neurosciense för ledare som vill prestera på topp & ha en hållbar hälsa och livsstil. endast paketpris – boka en kostnadsfri konsultation för mera information.

 

Strategisamtal med livstsilsanalys på köpet & en BONUS. För den ledaren som vill komma igång och få en nystart.

Det är för dig som vill komma igång med att få mera koll på dina vanor & ovanor plus få inspiration att skaffa dig ett mera hållbart liv, här kan du läsa mer: varsågod en länk om du klickar här.

 

 

FÖRETAG och/eller samarbeten.

För föreläsningar, workshops och företagsutbildningar maila mig på nina@ninaberg.se eller boka in en kostnadsfri konsultation genom att klicka här eller maila mig på nina@ninaberg.se

 

Jag ser framemot att höra av dig!

Varma hälsningar

Nina B.

 

0763-22 65 58