Uppmärksamhet i media!

Jag släppte min bok hösten 2019 och jag var lite rädd men mest lycklig! Lite rädd att ingen skulle läsa min bok eller att de som läste den inte skulle tycka om den. Lycklig för att jag hade vågat lyssna på mig själv genomfört min dröm att skriva böcker. För det finns fler böcker på gång! Inte bara skrivna av mig utan de som är med i min kurs ”Skriv en bok på 6 månader”. Alla kan skriva en bok!

Det har hänt massor av roliga saker i mitt företag som följd av att jag skrev min bok men i det här inlägget har jag samlat all uppmärksamhet jag har fått i media. Så det blir lätt för dig som vill veta mer om min bok, om mig och mitt företag.

Första reportaget var i Sydsvenskan förra sommaren innan boken kommit ut. Jag försålde även ca 300 böcker via sociala medier innan boken hade kommit och allra mest via LinkedIn. Lägg gärna till mig där för där finns ju alla mina formella kompetenser som min högskoleutbildning och annat som kan vara av intresse för den som vill anlita mig.

Länk till artikel: här.

Efter det följde att jag blev inbjuden till Radio P4 Malmöhus och till det hittar du länk här.

Efter det kontaktade flera olika journalister mig och det blev ett reportage i tidningen ”Må bra” i nummer 2, 2020 som nu även finns digitalt här. Det blev även ett reportage i ”Hemmets journal” nr 8 2020 det finns också digitalt här. reportagen har lett till föreläsningar och medverkan i olika podcasts. När Corona kom så ställdes föreläsningar in så då fick jag ställa om och det ledde till många trevliga zoomfika/möten online, jag har haft flertalet workshops och föreläsningar online. Samtal och coachning har jag haft online hela tiden vilket gör att jag kan samarbeta och coacha människor över hela Sverige. Det är så roligt!

Jag har även skrivit en krönika i tidningen ”Allas” nummer 17 men den finns tyvärr inte digitalt men här är två bilder.

Länk till Allas här.

Och så har jag medverkat i två poddar den ena är Socionompodden som drivs av Tina Karpin och här är länk till mitt avsnitt och så var jag med i popcornpodden och här är länk till det avsnittet som drivs av Tove Eloa Öberg. Två fantastiska kvinnor som gör stor skillnad i världen!

Till sist så har även Norska tidningar hört av sig och det finns en digital artikel här. Min bok ”Låt fasaden rämna” finns även som ljudbok och att läsa in min bok det gav mersmak och har gett mig ännu mer energi. Energi att driva mitt liv och företag framåt och hjälpa människor att förstå att det GÅR att förändra sitt liv!

Vill du anlita mig? Vill du veta hur jag kan hjälpa dig?

Kontakta mig på nina@www.ninaberg.se eller skicka PM på LinkedIn.

Lämna en kommentar