V.I.P. nyårslöftet du kan hålla

Nyårslöftet du kan hålla på riktigt

Många människor är less på att dricka alkohol? De är trötta att vakna bakfulla med huvudvärk och ångest? De ligger i sängen och kallsvettas på morgnarna och kan inte riktigt komma ihåg vad de har sagt till folk kvällen innan? De önskar att de bara kunde ta ett glas vin eller en öl men det blir alltid fler. De tycker det är jobbigt att säga nej till alkohol för folk frågar varför de inte vill ta ett glas och släppa loss?

Jag vet hur det känns, jag har själv varit där och nu har jag över 13 års nykterhet. I början trodde jag inte det var möjligt att leva nyktert, ha roligt och leva fri från ångest. Men det går och livet är så mycket bättre än jag hade kunnat föreställa mig!

Att vakna upp och komma ihåg vad man gjorde kvällen innan är fullt möjligt. Även på helger. Att kunna säga nej till alkohol och känna sig okej med det är lätt med rätt stöd i början. Att dricka alkoholfritt och ha roligt samtidigt är en riktigt härlig känsla. Att dessutom sova bättre, känna sig piggare och hålla fast vid sina beslut det känns riktigt bra. Plus att kunna lägga tid och pengar på det du drömmer om att göra men inte kan just nu för pengarna går till krogen och bakismat.

Låter det intressant?

I så fall har jag ett VIP-program där jag just nu har 6 platser med start i januari.

Under 13 veckor kommer den som deltar i programmet att ha mitt dagliga stöd via sms plus samtal en gång i veckan. Samtalen är 1:1 samtal och efter 13 veckor har den som har varit med i programmet hittat sina verktyg att hantera situationer som innan var svåra, som kanske till och med kändes omöjliga, med lätthet. I samtalen utgår vi från deltagarens behov men jag ger även enkla och konkreta tips.

Det här är för den som är riktigt trött på sin nuvarande livssituation som är riktigt sugen på att göra allt för att hålla sitt nyårslöfte att leva fri från alkohol med mera lugn, frihetskänsla och ro i livet.

Är du intresserad maila mig för mera detaljerad information och priser på nina@www.ninaberg.se eller boka kostnadsfritt prova på samtal här.

Fotograf: Lin Melike

Lämna en kommentar