Vad händer i höst?

Äntligen tar jag mig tid att uppdatera här! Sedan jag och Isabella har vår grupp ”The summerbliss” på Facebook i somras har det varit mycket som har hänt. Vi, jag och Isabella ska ha ett skrivretreat med fokus på personlig utveckling i Malmö 30-31 oktober. Det kommer att bli så mysigt och givande. Det är redan två anmälda innan vi knappt har gått ut med det. Så roligt!

Vill du ha mera info om skrivretreatet? Maila mig på nina@www.ninaberg.se.

I början av sommaren var jag med i ”Alkispodden” och jag är så otoligt glad för den fina responsen på vårt samtal om alkoholism, om att ta återfall och att personlig utveckling är en av nycklarna till ett meningsfullt liv. Du kan lyssna på avsnittet om du klickar här.

I mitt företag jobbar jag på flera olika saker och i november kommer jag att börja med något helt nytt som jag tror att du som hittar hit kommer att tycka om. Men tills dess så kan du exempelvis läsa min bok om min resa ur alkoholism och psykisk ohälsa. Du kan köpa den enkelt genom att klicka här. Vill du ha 30 dagars gratis lyssning på Nextstory? Då kan du maila mig på nina@www.ninaberg.se så får du en länk av mig. På Nextstory finns min bok finns men även en massa andra böcker.

Är du en av dem som vill anlita mig? Då har jag möjlighet att ta emot några nya klienter i september.

Varmt välkommen att höra av dig på nina@www.ninaberg.se så bokar vi in ett kostnadsfritt prova på samtal.

Lämna en kommentar