Vill du hantera stress bättre?

Vill du bli bättre på att hantera stress och oro få mer struktur och lugn i din vardag? Då är detta erbjudandet något för dig.

Erbjudande: Du har kanske har pengar kvar på din friskvård? Mitt erbjudande som heter “Lär dig att reducera stress och få mer lugn i din vardag” vänder sig till just dig som vill ha mer lugn och ro i vardagen. För att du vill hitta ett enkelt sätt att hantera din stress och oro. Istället kunna säga nej till det du inte vill och sätta gränser. För att säga ja till det du vill ha mer av i ditt liv som ger dig energi, mera avkoppling och lugn.  

Det går till såhär: Du får ett underlag av mig med 7 olika punkter som innefattar olika områden i livet som ex. näring, sömn, relationer med mera det vill säga vardagsnära saker. Där väljer du ett område som du vill komma igång att må bättre i. Sen bokar vi in ett samtal (online eller telefon) på 1 timme där vi tillsammans kommer fram till vad du behöver för att få mera lugn. Vi utgår utifrån dig och dina behov. Av mig får du konkreta tips och förslag och övningar på vad du kan göra för att hantera oro och stress. 

Kostnad: Detta kostar egentligen 1295 kr men fram till den 30 april 2020 kostar det bara 1000 kr och du som har pengar kvar på friskvården får ett kvitto av mig så fot du har betalt så kan du lämna in det till din arbetsgivare och få pengarna tillbaka.

Bild från reportaget i tidningen ”Må bra”

Jag utsatte mig för fara med att leva under stress, press och med ett destruktivt drickande. Så är det inte längre. Jag har verktyg och övningar som jag vill dela med mig av. Maila mig på nina@www.ninaberg.se eller kontakta mig på 0763-22 65 58.

Du kan också få må bra, vara mera avslappnad och slippa stress. Hör av dig så bokar vi in en tid.

Eller maila mig för att få kommande nyhetsbrev som jag börjar skicka ut i maj/juni.

Lämna en kommentar