Workshop 31 januari 16-18.30!

Nu kan du äntligen anmäla dig!

Den 31 januari 2021 kommer jag ha en workshop online på 2,5 timmar ink.paus!

Det kommer blir helt fantastiskt! Men VARFÖR ska du vara med?

Du kommer att få konkreta övningar på hur du kan släppa saker och känslor. Då frigörs energi. Vi kommer att göra en visualiseringsövning som gör det tydligt för dig vad och vart du vill. Då blir det lättare för dig att ta beslut och säga nej med gott samvete. Du kommer att få en föreläsning i motivation så du kan behålla motivation över tid.

Du får dessutom tre bonusföreläsningar i en Facebookgrupp veckan efter på tema som förlåtelse, avundsjuka och relationer som du kan se när DU har tid. Du kommer veckan efter workshopen kunna fråga mig det just du behöver eftersom jag har avsatt tid då till alla som har varit med.

Så ut med det gamla för att ge plats åt det nya du vill ha i ditt liv. Hitta din inriktning genom visualiseringsövningen och genomför det du vill genom att förstå hur motivation fungerar.

BONUS:

Du kommer att få arbetsmaterial plus att alla som är med deltar i utlottning av presentkort på Akademibokhandeln på ett värde av 500kr!!

Var kommer workshopen vara? Online via zoom

Kostnad: 299kr eller två personer för 399kr

Betalning med swish: 123 30671 47 maila mig för kvitto på nina@www.ninaberg.se (skriv mailadress i meddelande när du swishar)

Här anmäler du dig, klicka här: ninaberg.se

Har du frågor maila mig på nina@www.ninaberg.se

Lämna en kommentar